Kinesitherapie

Binnen de kinesitherapie zorgt de therapeut ervoor dat de patiënt terug beter kan bewegen. De therapie voor het bewegingsstelsel.

Missie

Hoe we te werk gaan

Manuele therapie

Maxim tekst

BPPV
Benigne Paroxysmale Positionele Vertigo

Letterlijk vertaald: onschadelijke plotse positieafhankelijke duizeligheid. Het is een probleem in het evenwichtsorgaan, waardoor de patiënt plots ernstige duizeligheid kan ondervinden.

Temporo Mandibulaire therapie

Deze behandeling kan door tandartsen worden voorgeschreven wanneer de kaakgewrichten geblokkeerd zitten. Samen wordt er geoefend om de gewrichten weer soepel en beweeglijk te maken.

THERAPEUT

Het gezicht achter M-Kiné

Maxim de Clippele

Maxim zou zich in de toekomst nog graag willen bijscholen in verschillende richtingen, met de focus op rug behandeling. In de huidige maatschappij waar veel gezeten wordt, in de auto, op kantoor, achter de computer, met de smartphone. Bij deze problematiek is het niet enkel belangrijk om de pijn op te lossen, maar ook de patiënt bewust maken van de houding om terugkomende klachten te vermijden.

Nog iets onduidelijk?

Testimonials

Wat zeggen anderen?

‘’Ik ben ervan overtuigd dat de passie voor zijn werk, samen met zijn vrolijke persoonlijkheid en vlotte babbel bijdragen tot een spoedig genezingsproces”
Sophie
Vriendin en patiënte